Nyårscatering 2020

Fingerkrokens nyårscatering 2020 "Vi förbereder och tillagar det mesta åt er. Lätt och enkelt! Ingen behöver stå vid spisen med flera timmars planering. Vi tillhandahåller er ett förslag på slutförandet av tillagningen av supén, samt idé på uppläggning och garnering. Alla grundingredienser finns med i cateringpaketet". 4 -rätters Nyårscateringssupé

  • Miniostpaj med varmrökt laxmousse på citrusdressade salladsskott

  • Rostad blomkålssoppa med kryddad med vit tryffelolja och grönkål

  • Helstekt Oxfile med krämig sås på Karl-Johansvamp, plockad i Oskarshamnsskogar med potatiskaka och sauterade brytbönor

  • eller välj mellan

  • Helstekt fläskfilé med krämig sås på Karl-Johansvamp, plockad i Oskarshamnsskogar med potatiskaka och sauterade brytbönor

  • eller välj mellan

  • Vegetarisk dijon och parmesanfylld portabello med krämig sås på Karl-Johansvamp, plockad i Oskarshamnsskogar, med potatiskaka och sauterade brytbönor

  • Vaniljpannacotta med ljum hjortronmylta och digestivesmulor


Avhämtning Restaurang Fingerkroken den 31/12 mellan kl.12.00 – 14.00 Boka senast 23/12 kl.16.00 på boka@fingerkroken.se eller 0491-120 80 för garanti av din beställning. www.fingerkroken.se Begränsat antal supépaket så boka i tid!